- F643B448EE2295D5252AC4F18A37F327

Over Ons

Over Ons


profiel.foto1

Welkom op de website van SKILLS Pro


Op 4 Juni 1997 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, heel spannend maar super leuk, het was altijd al mijn droom om zelfstandig ondernemer te worden.
Het begon allemaal met een grote zonnestudio en een bewegingsstudio voor afslanken (slenderen). Al snel merkte ik dat ik persoonlijk meer behoefte had aan het praktisch werken. Echt iets doen en resultaten boeken, voor en na resultaten zien en behalen, dat is waar mijn passie ligt.

Een opleiding tot allround nagelstyliste bij Magnetic Naildesign volgde al snel, het trainen, cursussen en opleidingen volgen, de honger naar meer kennis op het gebied van beauty heeft zich tot nu toe voortgezet. "Er is niets zo fijn, als merken dat klanten blij worden van wat jij voor ze doet,....en dat is de mensen een beetje mooier en dus gelukkiger maken, één van de leukste aspecten van ons vak!".

Toen ik in 2002 voor het eerst in aanraking kwam met "wimperverlenging" nu wimperextensions, wist ik onmiddelijk, dit gaat heel groot worden!. Na een aantal jaren deze behandelingen te hebben uitgevoerd, meerdere trainingen te hebben gevolg en talloze merken te hebben uitgeprobeerd, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben (sinds 2010) naast de salon, een groothandel en distributeurschap voor het merk JB Lashes aangegaan.

Sindsdien ben ik Trainer Nederland voor JB Lashes, en geef met veel enthousiastme les aan toekomstig Wimperstylistes. Iedere training weer geniet ik er van om mijn kennis over te dragen, het is super om te zien en horen hoe iedereen vorderingen maakt.

In Oktober 2017 is ons bedrijf verhuist naar randje binnenstad Groningen, de Rivierenbuurt gelegen vlak achter het Centraal Station. In een geheel nieuw pand met parkeergelegenheid, zijn we nu gevestigd als groothandel, opleidingslocatie en salon onder de nieuwe naam SKILLS.

 

Hopelijk tot ziens tijdens één van mijn trainingen!

 

Jessica Heller

logo_DEF

 

 

Tweets van @JBLashesNL